Yesterday workout





Igår körde jag och bästa Erkan ett eget cirkelpass, och så kämpade vi ju såklart för en bra hoppbild. Lite oskärpa men annars tycker jag vi lyckades haha.

Onsdag







Imorse tog vi morgonflyget till Sthlm för att hämta hem en bil vi köpt, 10 h i bil så kom vi fram till Luleå vid 7-tiden. Vi är riktigt nöjd med bilen och de var mysigt med en roadtrip.


Måndag






I Lördags firade jobbet 10 års jubileumet på stadshotellet, så vi vart bjudna på massa gott och bra underhållning hela kvällen. I Söndags var jag glad att klockan ställdes bak en timme( var så trött på morgonen) lyckades dessutom spilla 2 liter juice över mig just innan jag skulle sluta, haha så less.. 

Idag jobbade jag till 16, sen blev det löpning innan jag avslutade med cx..lyckades somna typ 15 ggr på bussresan hem så nu är jag välförtjänt lite sömn. Godnatt

These Last Days











I fredags blev vi bjudna på middag av Nina och Niklas, var hur gott som helst. På Lördagen var det 40-års kalas och massor av gofika. Lite nytt smink. Igår spenderade jag några timmar i telefon med denna pingla  så mys att hinna prata. Min frukost denna morgon och nu måste jag åka till jobbet.

Walking Closet- drömmar


Inspiration från Pinterest 

Men detta är typ precis hur jag vill ha min walking closet i vårat hus i framtiden. Vitt, en stor spegel på en vägg, en spegel med bra lampor runt om för att kunna sminka sig osv, förvaring och skohängaren på ena väggen är ju perfekt.




Onsdag




Igår var jag ledig så gick runt i typ tre timmar och provade hundratals jeans, men ingen av dom satt riktigt bra så slutade med att jag tröstshoppade ett träningslinne och sport bh och for och tränade med Eva. 

Vaknade i morse med brutal träningsvärk i hela kroppen, tur jag hade tre timmars brandutbildning på jobbet så har fått sitta ner. Slutar två idag så sen tänkte jag åka och kolla på nya träningsskor och sen blir det mest troligt ett cross och cx-pass.

Onsdag







Igår hängde vi hos Anna och Helena, spelade spel och fikade lite gott, så mysigt.

Idag har jag varit ledig så började dagen med en promenad runt sjön med Eva, så skönt att börja dagen så. Sen blev det lunch och så gjorde jag mig klar för stan med Madde. 

Här hemma har jag tänt massa ljus, fixat  thé och nu börjar bonde söker fru.

Sunday




Imorse vaknade vi så tidigt så vi bestämde oss för att börja dagen med hotellfrukost, kunde inte blivit en bättre söndagsmorgon ju. Sen har vi varit till sävast, firat kanelbullens dag hos Nina och Niklas, handlat massa mat och firat att världens finaste mamma fyller år imorgon, GRATTIS en dag för tidigt♥♥♥

Wednesday






Igår for jag och A till gymmet på fm för ett ryggpass sen dusch osv och så var vi så hungriga så blev lunch i stan sen mötte vi upp mina syskon för fika på stan. 

På kvällen träffades jag och Camilla hos Ingela, så mysigt.


RSS 2.0