Tisdag







Igår efter jobbet hängde jag på kh med anders, vi hann ta en fika också sen for jag hem och så kom Lena och Torunn förbi en sväng så vi drack glögg och hade de mys sen när dom for vid halv tolv på kvällen så for jag och tränade (!) med Anders, vi körde rygg och jag plankade i hela FEM minuter, något död efteråt men så GÖTT!! Och idag på min lediga dag har jag tränat med Madde, vi sprang en halvtimme och körde lite övningar:-)

Och Grattis till Jessika som fyller år idag! :-D

Min helg












I lördags blev det middag på pastabacken med min älskling och på igår spenderade jag dagen i Piteå på skyltsöndag, shoppade lite sen for vi till äventyrsbadet och på kvällen hämtade Anders mig så for vi till Niklas och Nina och hängde där resten av kvällen, sen hem och Sova. Och snaaart slutar jag för idag. Gött!

Umeå


































Bildbomb från Umeå förra helgen, sjukt roligt att få träffa Carro och Jonas och se deras fina lägenhet! :D

22:04



Tränat rygg igår och blivit smart av alla quotes som fanns på fönstrena i bussen:-)


Insett att "selfie" tydligen har varit ett populärt ord i över ett år, hörde det för första gången i helgen när jag och mina kära vänner blev hånade av en umeåbo, Hahah komiskt! Och så har jag tränat ben i mina nya träningstights från 2xu :-)

Nu ska jag sova, börjar 7 imorgon så. PUSS

Onsdag





Saknar sommaren brutalt mycket, yep...precis såhär i början av denna ljuuvliga vinter.

vinter-inspo

 
 

 

Hej Söndag!


Har spenderat dagen i sävast, och firat anders pappa på farsdag med god mat och tårta. göttans! igår(och idag hehe) firade vi pappa här hemma. Grattis på farsdag finaste pappa♥ nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och inte göra nånting.

Tisdag







Igår spenderade jag dagen i Piteå med mamma, vi satt på ett café tills stan öppnade och sen sprang vi runt i massa affärer hela dagen:-) mysig dag! På kvällen körde jag, Madde och johanna ett riktigt bra benpass på gymmet sen gick vi på bodybalance:-)

Helgen









Efter jobbet i lördags så for jag och tränade rygg med Anders sen på kvällen hängde jag med bla dessa två på bild (Carro hade kommit, sjukt kul överraskning!) och i söndags efter jobbet hade min babe gjort middag åt oss, söt han är!

Lördag









Bild 1: jag och godisskålen igårkväll(får äta godis ihelg) bild 2: frukost imorse, supergröt äpple och så banan och massa kanel på..mums! Bild 3: min plats hela dagen - på jobbet.


RSS 2.0