14:58

Sitter på jobbet nu och har nyss ätit lunch, intressant liv ni får läsa om. Jobb, träning, sömn och mat haha. Ihelg åker vi tjejer iallafall till Carro ska bli så kul!! Resa iväg, va ledig och hänga med Carro, kan ju inte bli mycket bättre :D PUSS!


Jan. 30, 2013

Bra start på en bra dag. Körde ett biceps och axlar pass med ansso kl 7 imorse sen skulle hon och Jessika och plugga vid 8 men vi bestämde oss för att äta hotellfrukost på Stadshotellet, så sjukt gott. Vi åt alldeles för mycket så vi kom nästan inte därifrån. Nu ska jag bara ta det lungt tills jag ska jobba 3-9 ikväll, SES!


Måndag

Jobbat ett extra pass idag 7-17, på lunchen läste jag Aftonbladet och där fanns tips på att träna rygg så efter jobbet tränade jag och Madde rygg och mage, sen handlade vi massa mat osv och for hem och lagade ceasarsallad och smoothie. Gött! Nu är jag helt slut och sängen väntar!


Söndag

Igårkväll satt jag och mina fina tjejor på friends i några timmar, myys!! Innan vi sen for vidare och hängde med dom andra:-) for sen med mitt hjärta och tröck donken mat, sen ville han tvätta sin pärla och sen var jag så sjukt trött så jag for hem och sov, vilket var bra för jag var så utsliten så jag kom knappt upp vid halv 10 imorse trots fleera timmar sömn. Nu har jag iaf rast och vill bara sluta men än är det 3 och en halv timme kvar..sen blir det massa tårta och gott för att fira min älskling som blir 20!!!


18.44

blev ett ryggpass på gymmet och nu har jag varit hem för att duscha och äta och nu blir det jobb till 23. känns så gött med fredag!

22:06

ligger i sängen och kollar på bilder och försöker sortera lite, börjar väl bli lite ordning. ska prata med hjärtat sen ska jag sova, jobbar både på ica och gården imorgon och så ska jag hinna ett träningspass mellan. fredag imorgon och jobbhelg.

23 Januari

Har jobbat och kört ett långt träningspass, nu sitter jag och ska rensa bilder och fixa på nydatorn, sen måste jag sova. jobbar 8-4 img. SES

Drop my gard, drop real hard

idag har jag jobbat, köpt en dator, tränat och umgåtts med hjärtat. Imorse var min enda önskan att den här dagen skulle vara över, för att jag var så nervös och rädd. men nu är den bra igen även om jag inte fick jobbet. så trots allt blev det en fin dag. Godnatt gullisar

23:22

Jobbat 11-20 och sen mot gymmet för att träna ben, nu ligger jag i sängen och Ska sova så jag orkar med dubbel-jobb imorgon först 7-16 sen 19-23 och därimellan tänkte jag hinna träna också, Godnatt!


Saknar Israel!!!

Sliten men ack så glad, och brun, och ledig ååh ta mig tillbaka...


Hallon & mango

Vaniljyoghurt och frysta bär. Gött!


Onsdag

Nu stan med mamsen, sen väntar jobb och träning. Puss och kram skumbanAn


Tisdag

Jobbat hela dagen sen hämtade A mig så for vi och tränade, sen har vi bara chillat hela kvällen. Nu ska jag sova, Godnatt <3


14 januari

Har varit ledig idag och spenderat väldigt stor del av dagen till att sova. For sen ut och fotade med Madde och på kvällen kom Anders hem så har fått vara med han också;-)

Nu sova. Jobb och träning väntar imorgon.


Söndag

Ligger i sängen och taggar för träning imorgon och så kommer min älskling hem som jag saknar <3

Har jobbat hela helgen och äntligen får jag vara ledig en dag iallafall, ska bli hur gött som helst. Men nu somnar jag snart så ska sova nu, Godnatt.


Israel del 1

Har en hel del bilder från israel men orkar aldrig ta tag i det för att jag inte vet vars jag ska börja, men här fick ni en del 1...allt är blandat och och från olika dagar:D hehe så tack för mig för den här gången!

12 januari

Tänkte börja om på en ny blogg, bara för att jag ska få tillbaka lite inspiration.

Tack Madde för designen -> http://www.explode.blogg.se

Än är inte bloggen helt klar men de kommer, nu ska jag iallafall sova. Godnatt


Aztek


RSS 2.0