UNDERBARA SOMMARDAG

Ledig, två dagar till semester, GOväder och bästa sällskapet! Hängt på stranden i flera timmar, ätit massa gott, spelat tennis och haft de hur gött som helst. Imorn är det jobb igen, Godnatt.


Tisdag

jobbade 10 (av mina 47 timmar den här veckan) idag, sen begav jag mig mot helex och körde triceps/bröst men blev ett kort och inte så bra pass så körde mer mage sen så sprang jag hem så blev ungefär 6km, och de kändes svinbra så nu ska jag ta tag i löpningen också så jag orkar midnattsloppet på en bra tid!! GOdnatt

If You Could See Me Now

 
 
"Take that rage, put it on a page
Take the page to the stage
Blow the roof off the Place"
 
 
 

Lovee


Tisdag

Har jobbat idag sen for jag och tränade bröst och triceps och nu ska jag se några avsnitt nikita, mitt beroende är tillbaka! Imorgon har jag bara en truckutbildning på jobbet men den är från 8-4, så blir ju att spendera heela dagen på jobbet ändå:-)


Söndag

Helg 2 av 4 är klar, såå skönt! Idag var jag tvungen att testa yollibox, choklad var jättegod har inte testat den andra. For hem och såg ett avsnitt nikita, sen lyckades jag få tillbaka min saknade(!) träningsmotivation och for till sensia24 och körde ett benpass + lite mage och triceps, de var så gött att känna motivation igen:-D benen skakade och jag var nöjd!!


Tisdag

Igår morse tog jag och Anders flyg ner till Stockholm och därifrån flyg ner till helsingborg för att han skulle köpa en bil, så nice att få åka cab:-D sen startade vi mot luleå vid 12 och kom hem halv 4 inatt, hann sova två timmar innan jag skulle till jobbet hehe sliten man är! 


RSS 2.0