Onsdag

Efter jobbet for jag till gymmet och körde ben med johanna, lär kännas imorgon..det vaaar tuungt!! sen har denna pojke varit jättesnäll och gjort mackor åt mig när jag satt och såg idol, sötare får man leta efter haha♥


Allt på en gång, en gång till

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
del ett med blandade bilder från sommaren, enjoy!
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Ledig dag idag. Har varit på stan en sväng med madde när hon hade hål och sen har jag varit ut på en timmes PW med hunden.

Jag med fina johanna♥

 

 
NU: spinning och core med tjejen på bild och madde och josse.

Lördagen Den 24 Augusti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bildBOMB från bröllopet, det var en så rolig dag! ♥
 
 
 
 
 

Wedding

 
så fina!! bröllopet var så fint och roligt det är helt sjukt att det redan har varit tänker bara på nedräkningen för åtta månader sedan och här är vi redan nu. All lycka till er och så ses vi snart ♥
 

Vi två

 
Innan bröllopet i lördags så hann vi fota oss litegrann och dom här bilderna tog Sara snabbt innan vi var tvungen att rusa till vigseln, jag och min fina fina Anders♥
 
 
 

 


Killed those legs

Första gym passet på VÄLDIGT länge igår, körde ben och kan lova att de känns efter milen jag sprang i lördags och imorse fick jag med mig pappa på en löprunda på typ 4 km kändes sjuukt tungt!


Midnattsloppet

Vi gjorde det!! Helt underbart känsla att ha gjort de:-D


Frukost

Sitter nere i lobbyn och har just ätit en lovely frukostbuffé, vi kommer rulla fram..:-D

Idag blir det stan och senare idag Gröna Lund, har det så bra här!! Puss


Stockholm

Just packat klart för imorgon bär det av mot Stockholm med johanna, så kul!! Vi ses <3


Torsdag

Hej på er! Jobbat 8-4 idag sen for jag till lägenheten som anders flyttat in i igår och som han ska ha några månader :-) Så har burit lite kartonger och skruvat ihop en cykel (var dock inte till så stor hjälp, kunde ju inte ens pumpa däcken haha) sen har vi mest chillat och nu är jag hemma och sjukt trött, Godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/3328771/7-3/pic_5203ee27e087c36998826ae7.jpg" class="image">


Ledig onsdag

 
 

Har hängt på stan med min norska kusin och hennes man och spontant igår bestämde vi oss för att vi skulle fixa gelenaglar så efter stan hade vi bokat tid hos en tjej här nära oss som gjorde naglar. Det är första gången för  mig, känns sjukt ovant... så vi får väl se hur de går på jobbet imorgon hehe
 
Sen har jag varit sjukt sötsugen så gjorde en hallonfluff på hallon, kvarg, äggvita, vaniljpulver och lite honung som jag hittade på johannas blogg, sjukt gott!! och rastlös har jag också varit(sjuk=ingen träning=klättrar på väggarna)
 
 
 
 
 
 
 
 

MÅNDAG

Stekt på stranden vid tjuvholmsundet hela dagen och sen har jag legat här i uterummet med madde hela eftermiddagen och så drack vi en smoothie gjord på frusen mango, mjölk, kokos och kanel yummie!!


Me and sis

Tja skulle bara säga Godnatt!


TGIF


501

Dom har anlänt! Mina fina levi's 501. Hoppas på nån fler solig sommardag.


You got to leave this world behind

Börjar 7 imorgon och kan inte somna, är säkert för att de inte blivit träning nu på två(!!) dagar för att jag måste bli frisk, vaknar varje morgon med ont i halsen och helt hängig. Fredag imorn guuyys!!


RSS 2.0