27 februari

 

Lite bilder från senaste tiden. Har promenerat på isen med två fina och sen lagat sushi för första gången tillsammans med dem+ madde och josse. Kört morgon IW och firat med go frulle. Tagit buss till boden. Shoppat second hand till A lägenhet. Inrett och hjälpt han flytta in i sin mysiga etta. Varit till Kiruna en helg. Legat hemma och sjuk en vecka. Varit borta från träningen i 3 HELA veckor. galet tråkigt. Jobbat. BEställt en bikini. Räknat ner dagarna. Blivit smygfotad av madde hehe. Åkt fyhjuling. Myst runt en eld på ett berg. Åkt ännu mera fyrhjuling. Bowlat. Tagit tag i träningen igen och har träningsvärk i heeeela min kropp. ljuVLIGT FAKTIST.
 
Har hunnit med en hel del eftersom jag aldrig har tid eller orkar ta mig tid att lägga in lite nya iphone bilder..ska ta tag i dehär, madde vill du göra en design??? pusspådigisåfall
 
 

Sängläge dag 3


Börjar bli något less på att ligga hemma i feber och hemsk förkylning, har typ sovit konstant i 2 och 1/2 dag...väldigt givande alltså. Men imorgon och lördag ska jag jobba, äntligen haha. Är dock fortfarande dålig trots att febern är borta, så blir ingen träning ännu och de känns brutalt tråkigt. Jag tror mina muskler har försvunnit buhu..godnatt

Sommar 2013

 

Tisdag Den Elfte



Bara 50 dagar kvar tills jag kan ligga på en madrass i poolen. Veta att jag har semester i 3 veckor. Umgås med mitt hjärta. Och min familj. Boka in dagsutflykter. Hyra bil. Äta mat. Shoppa. Men framförallt bara NJUTA. 


Känns dock väldigt långt borta när man ligger nerbäddad och sjuk och tycker synd om sig själv, vill bli frisk nununuu!

Måndag



Haft en bra helg uppe i Kiruna där vart de fortfarande är riktig vinter. Vi har varit på 70 års kalas och hängt med Anders släkt:-) 

Men tråkigt nog har jag blivit riktigt förkyld och krigar på jobbet med feber och allt, tur ipren finns;-)

M TO THE ONDAY

 
 

ljuvlig måndag. arbetsdagen gick snabbt. sen träning trots noll motivation. nu: thé i soffan med mamma, moster och mina systrar. MYS!

 
 

PS. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPSEN! firar med massa tårtA :-)


RSS 2.0