Onsdag


Lånade maddes nya nagellack.

Har blivit mycket jobb men idag är äntligen ledig. 

Igår blev det ett benpass på gymmet med en saknad Sara, så kul att träffas. Jag och A bokat bastu sen, så åkte hem till de och på kvällen åkte vi till min familj och träffade mil bror som flyttat hem från Norge. 

Måndag


Grekland augusti -2014

Godmorgon! Jobbar till 16 idag sen blir det antingen gym eller Tabata ikväll vi får se.






Helgen




Alltså värsta jobb-helgen på länge så mycket folk överallt så man har bara velat gömma sig i kylen.

Annars så bjöd lördagen på max-mat till middag och hann faktist träffa mina vänner en sväng trots att jag var så trött efter jobbet, blev dock en tidig kväll och det skulle det bli ikväll också men klockan går för snabbt. Godnatt guys

Behöver inspiration









Alltså kan allt detta befinna sig i min garderob? 🎀


Fredag



Skönt med fredag men det är jobbhelg som väntar, så godnatt på er!

Lasheees



H&M's nya lösfransar

Blir ju inte någon fransförlängning på några månader(måste spara pengar) så tänkte testa detta till finare tillfällen osv

Sen hur jag ska lyckas få på dem är en annan fråga haha, får träna helt enkelt.

22:05




Både Amme och Dexter ville sitta i famnen, gick sådär haha.. Blev gym sen iallafall med A innan vi for hem. Nu fixar jag matlådor för jobbhelgen och ska duscha, godnatt!

Torsdag




Jobbat och ätit middag nu ska vi en sväng till min familj sen blir det gymmet senare, vi ses!

Everyday wear


Ljusa slitna jeans, ett vitt polo-linne, en grå stor kofta, röda naglar, håret i en lös fläta och ett par Nike på fötterna. Helt ok.

Orange And Black



När man har köpstopp får man roa sig med att göra collage med kläder man önskade hängde i ens garderob, så de lär bli mest sånt ni får se de kommande månaderna.

Wednesday Workout




Sitter på bussen hem från gymmet nu så passar på att uppdatera lite, jobbade till två idag sen blev det en latte på stan med min älskling innan jag gick till gymmet för 20 min spinning och sen axlar, triceps och mage med Erika. Nu hem och ÄTA, så hungrig hehe

Tisdag





Fixat brynen med mamsen hos Sara imorse. Killer-benpass med Erika och bad med lillebror. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb igen men nu är det tv-mys med en thékopp och min man♥ 

A Monday Off






Hängt i sävast hela dagen men har mest lekt med Ayla haha, sen har vi varit på visning av en lägenhet också så nu håller vi verkligen tummarna. 

Ikväll var vi ett gäng hos soraya som åt våfflor och umgicks och sen avslutade jag och A kvällen på gymmet, blev ett bra rygg och biceps-pass för mig och 3 minuter plankan, imorgon taggar jag för ben med min partner in crime Erkan. Så godnatt guys.

Hallen



Våran hall ser ut såhär 👆 skrev tidigare  om att jag köpt en trådkorg, så tog bort en kudde från hallmöbeln och la dit korgen istället blev så mycket snyggare.
 

Sunday Morning

Underbar söndagsmorgon, lagade havregrynsgröt i kastrull(for once) gör alltid annars i micron eftersom de inte finns speciellt mycket tid  på mornarna men idag hade jag tid och det var SÅ gott! Sen har jag suttit och fixat bloggen, lyssnat på musik och så ska jag välja ut vilken bild vi ska ha som tackkort från bröllopet, vet att vi är väldigt sega är ju över ett år sen men har bara inte funnits tid eller ork.
är dessutom väldigt grått ute idag så jag är inne med gott samvete, och sen städade jag upp lägenheten igår, och all tvätt och A jobbar så planerna för dagen är att hänga med mina systrar, är ledig till onsdag så ingen söndagsångest här inte.
 
 

20 september

Autumn inspiration
 
Autumn inspiration by isabella1993 featuring black scarves
 
 
 
 

Söndag




Idag blev det sovmorgon, tvingade sen upp A på promenad till utegymmet med mig så vi körde lite chins (är ju fortfarande lite förkyld) och promenerade tillbaka, till lunch blev de palt och efter det har vi typ endast haft paltkoma och inte orkat göra nå..perfekt nog hade jag ju bokat bastu så de blev en väldigt skön söndag hemma bara.

WorkieWorkie



Jobb idag 8-17 idag.

Måndag





Igår efter jobb och middag skulle vi ut på promenad (jag har en hemsk förkylning, som jag hoppas vill släppa snart) men bestämde oss för att plocka blåbär istället, blev endel ändå.


10:37






Efter jobb igår blev det somsagt stan för en sväng till på matmarknaden, jag och mamsen delade på en crêpes med nutella och vit choklad, alltså så god.
Köpte lite nödvändigt + en trådkorg till hallen, blev riktigt bra( ska visa bild).

På kvällen kom ansso förbi så vi pratade och myste på med isthé. Yum


Fredagskänslan











Senaste dagarna i bilder, och idag halv två tar jag helg. Blir en sväng till stan med mamma och mina systrar idag annars inga planer för helgen, så skönt! Älskar ledighet. 

RSS 2.0