Onsdag


Idag saknar jag värmen och jobbar till 5. Men ikväll har jag hyrt bastu, så mamma, mina systrar och Amme kommer dit. De blir mys!




♥ HONEYMOON ♥ #mrmrswallgren

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vårat bröllop den 26 juli(varit gifta i en månad idag!) så spenderade vi natten på clarion hotell och hann precis äta frukost innan joakim hämtade oss och vi begav oss mot flygplatsen för att hoppa på flyget mot Grekland klockan 6 på söndag morgonen(kändes som en dröm, först vårat bröllop -> helt underbart och sen en vecka på samos ahh #togoodtobetrue) Vi landade kring 12 på samos och sen har vi haft en underbar vecka tillsammans, jag och min MAN(!) Vi hade kring 30 grader varje dag, hängde vid poolen mest, ätit massa mat, tog taxi till pythagorion två dagar till ett lite lyxigare hotell och hängde där tills vi blev bestämt tid och blev upphämtade och åkte tillbaka till vårat hotell, myst, solat och bara kopplat av från allt. UNDERBART

Måndag


Första dagen på jobbet efter min fyra veckor långa semester, tungt att den redan är över men de var ändå kul att träffa mina fina arbetskompisar igen! 


Onsdag



Idag lunchade jag med Camilla(som lämnar Luleå om typ 2 dagar..så deppigt men är ändå glad för hennes skull ) vi försökte ta igen allt vi missat sen hjälpte jag henne med lite grejer hon behövde fixa:) sen hade jag bokat en spontan klipptid, kapade en decimeter och håret känns SÅÅ mycket fräschare nu, verkligen välbehövligt. Sen hade jag och Anders bokat bastu, så vi bastade och åt lite gott MYSIGT. sEN fixade jag mig och så åkte vi till sävast och firade Aron som fyllt år idag, GRATTIS! och nu kom jag just hem efter att ha varit hem en sväng till familjen.

Måndag



Hängt i grannlandet i helg, igår startade vi rätt tidigt hem för att stanna på ikea för att handla bla vardagsrumsbord och spegel :-) sen for vi förbi sävast för att hämta Thomas så ska vi jobba med han till tisdag, så fullt upp hela tiden . Vi ses! 

Jag är så lycklig med dig älskling

 
Det är sån lycka i den här bilden, kan verkligen inte förstå att han är min man nu, MIN MAN ♥
 

00:45

 
// jag och kvällsfikat //
 
 
// handlat lite nytt till vardagsrummet //
 
 
// packar för fullt //
 
 
// blev lite mysigare ljus på balkongen med en ljusslinga i en glas-vas //
 
Så sjukt mysigt med lite mörker på kvällarna, men nu måste jag sova för vi har tvätttid klockan 7 blir så när man är sent ute med att boka..godnatt!!
 
 
 

Torsdag

 
 
Såhär ser min fina vigselring ut, så fin den är! min bukett lever faktiskt ännu den har överlevt i kylskåpet tror jag har lite svårt att slänga den, hehe
Vi har kommit hem från Grekland, packat upp allt, handlat till lägenheten, varit ute i skärgården, har haft bastukväll med mina tjejer igår och det var sjukt mysigt, börjat få lite ordning här hemma också. Nu multitaskar jag, äter nötter och dricker cola(semesterglidare), packar eftersom vi åker till Finland imorgon, läser bloggar och gör ett blogginlägg, men skönt är det att bara göra typ ingenting hehe semester i MITT HJÄRTA loveit
 
 
 

RSS 2.0