Dead Sea

Typ det coolaste jag varit med om. Som att man någonsin tänkt sig att man skulle få flyta runt i döda havet, bara sådär. Saknar resan och alla fina vänner SÅ mycket <3


Torsdag

Vill utomlands typ nu. Ge mig sol och värme. Tack.


Tisdag

Bild från igår, vårjackan fick till och med komma fram i finvädret! Nu ska jag sova och hoppas på finvädret till min lediga dag imorgon :D Godnatt!


Fredag

Spenderat min fredagskväll med att se gladiatorerna och nu ska jag sova för jag är helt död efter veckan:D mycket jobb och träning och inte så mycket sova hehe dålig kombination..;-) imorgon är det iallafall jobb halv 7. Godnatt finisar


Måndag

Har tränat och sitter nu och väntar medans Anders klipper sig, har övervägt och tänkt och bestämde mig tillslut för att jag också skulle klippa mig men hade sååån beslutsångest men sen var ändå hon som klipper tjejer ledig så då vare väl meningen att jag inte skulle hehe :D


Söndag

Idag blev det tidig uppstigning och så for jag pappsen och Madde till happis, köpte täckisar och en träningsväska och en tröja också( hehe jag vet, träningskläder som vanligt...måste sluta) sen grejer till mitt rum från ikea, nu är vi påväg hem:-)


20 bast!!!

I lördags fyllde jag 20 och spenderade min dag på jobbet typ hela dagen, sen for jag hem och åt massa tårta och fick jättefina presenter av min fina familj och av min älskling <3 på kvällen hängde hos johanna och Jessika med folket :-)


17.10

Slutar om 50 minuter. Ska träna då så det blir gött! Men ska fortsätta ta det chill på min rast, ses:-)


Måndag

 
sov länge idag, for en sväng till stan och mötte upp emma sen och gick med henne och fick välja en födelsedagspresent också, tack!! sen letade jag present till saris och for sen och tränade, blev 30 min löpning, biceps&axlar och sen massa mage, har världens motivation till att träna så jag hoppas det håller läänge...går ju som lite lättare då:D på kvällen for jag till sara och så var det födelsedagsfika för henne (som fyllt år) och för mig(som fyller) det var mys:) nu ska jag sova, jobb och utbildning imorgon. kommer va SÅ trött när dagen är sluuut.

Helgen

Haft det så bra i umeå! Kom fram sent på fredag jonasskvällen till carro och så vi hann inte göra så mycket annat än att umgås och ta igen de vi missat, lördagmorgon spenderades på gymmet(som förövrigt var så stort så jag vill jämföra det med heathrow, LOndons flygplats som jag förövrigt aldrig varit på men har hört att den är STOOR så ville bara ge er en liknelse:D:D) sen spenderades dagen mestadels till att äta fram tills kvällen då vi begav oss mot stan för bio. Sen for vi hem till lägenheten och fortsatte äta men då blev det mest gotta;-) söndagmorgon drog vi oss länge sen spenderade vi nog allihopa dagen i pyjamas och hade det mest gött bara, sen åkte vi hem på kvällen.

Så fint att få umgås med bästa tjejorna en hel helg. <3

 


On the road

Vi roadtripar oss fram genom skogarna som bär mot las vegas glimmande storstadsliv som väntar på våran framkomst. Känner storstads pulsen krypa i ådrorna och Camilla sniffa i mitt öra. TRUE. Lever livet redan nu, öh..typ så hehe !! Snart är vi framme i Umeå och ska tillbringa helgen där, så vi hörs på söndag:-) HA EN F1 BRA FREDAG!!


RSS 2.0