00:32




Fick semester igår och nu sitter vi på nattåget mot Stockholm och imorgon flyger vi till Turkiet, underbart!




Helgen


















Alltså hur bra helg. Bra väder, båtutflykter, mat, volleyboll, fina vänner, spel och gotta. Sen avslutades helgen med chokladbollar och fast and furious 7 med min älskling, helt perfekt.

Måndag



Jobbat 7-16, tränat rygg, fixat matlådor och nu sova. Har inte så intressant liv just nu, men räknar ner tills jag får ligga på beachen 13 dagar kvar! UNDERBART

Söndag










Började dagen med några timmar på balkongen i bikini efter ett tag kom Madde också sen åkte vi in till stan och mötte upp Alex, vi fikade på espresso house och jag hittade lite kläder till resan.




Lördag





Idag jobbade jag 8-17, sista helgen gjord innan semestern(!) nu väntar 5 lediga helger och om två veckor börjar min semester.

Jag kom hem från jobbet kring halv 7, tjorv med bilen osv men mina systrar kunde plocka upp mig så hämtade vi min man som sen löste alla problem, tur det. Min kväll gick sen ut på att sova till 9 och sen dess har jag bara följt prinsbröllopet. Så fint!



12 JUNI

 
Igår tog min fina syster studenten, galet snygg är hon! GRATTIS ♥
 
 

min kärlek, älskar dig mer än du förstår ♥
 

VÅRRUSET






I måndags sprang jag vårruset med jobbet, det var så kul och efteråt så fikade vi tillsammans. Kom i mål på 23:12 så jag blev jättenöjd! 

00:05



Ligger i sängen och kan inte sova (somnade efter middagen) har varit så hela veckan, resulterar ju bara i att jag är död på jobbet så måste ändra på detta.. 

Har iallafall bokat en utlandsresa så jag och A åker till Turkiet en vecka nu i slutet av juni. Ska bli så skönt!!

Såg att shopping4net hade rea på alla hawaiian tropic produkter till slutet av juni så ska fixa en beställning inför resan, perfekt ju.

RSS 2.0