Torsdag

Ligger död i sängen men är sjukt pigg i huvet. Stressad över att jag ska upp 5:30 och att klockan redan är halv tolv..gahh

Plågade mig på löpbandet idag det blev 5 km och jag ville verkligen under 25 min men blev 25.15 så det var ju nära i alla fall, sen körde jag rygg och nu ligger jag här halvt död och halvt pigg. Men det är ju fredag imorgon och det gör allt sååå myckettt bättre!!!


Tisdag

Ligger i min säng, död efter jobbet och taggar för träning, blir nog triceps och bröst idag tror jag. 


har varit så sjukt sugen på nå sött idag men jag har hållt mig, 2 dagar utan godis och fika haha bra för att vara mig:-))


Friends Are Like Diamonds Precious And Rare

 
LOVE U FINISAR! :****

Ledig måndag

 
Efter en hel veckas vila eftersom jag lyckades få världens förkylning och feber också så var jag tillbaka i gymmet idag och jag vet inte om jag nånsin varit så sliten efter ett pass. När jag kom hem fick jag i mig mat sen sov jag i två timmar, tur att jag var ledig då och inte hade några planer. KÖrde i alla fall biceps och axlar med therese som åkte hem till Norge idag. SJukt gött att vara tillbaka i alla fall:D

Helg

 
 
 
 
 
 
 
Trots jobbhelg har jag ändå inte bara sovit. I fredags hängde jag med Anders till jag sen skulle sova för att ta mig upp till jobbet 6 på lördagen, efter jobbet var det bara hem å duscha sen for jag och A på mosters 40års kalas, stannade där ett bra tag och sen hängde vi hos carro med folket på kvällen. På söndag jobbade jag till 18 sen kom therese och så for jag, hon och madde och åt och sen blev det spontan-bio på kvällen, bra film och bra helg.
 

Torsdag

Jobbat 8-4, sett hockeyn som inte slutade så bra och sen varit på Mary Kay party..fick prova en massa krämer osv osv så var helt glansig i ansiktet som ni ser hehe.. Men kul var det och jag ska nog beställa lite grejer.


18:19

Idag i mitt linne från kandeeshop som jag fick från sara i födelsedagspresent. Har jobbat två timmar med tjejgruppen.

Fortfarande sjuk, överlever dagarna med massa vatten, halstabletter, c-vitamin och nässpray och jobbar på att bli frisk. Deppar för att de inte blir någon träning. Men bara å vila!


SJUK

Ligger död i sängen, vaknade imorse och kände mig verkligen inte frisk, men krigade igenom dagen och inte är de bättre så nu blir de bara å sova.


08:25

Kändes att senilsnören skulle komma till nytta lätt att bli glömsk när man åldras så snabbt hehe


16:50

Hej på er, haft utbildning 8-11 idag och har jobbat sen dess och jobbar till 18 sen ska jag träna med madde:-) vi ses


Tisdag

Tre bilder från gårdagen, var så underbart vårväder och solen stekte hela dagen. Hängde med mina vänner och familjen ute vid hertsöträsk. Grillade och körde massa skoter. Så härligt!!


RSS 2.0