Måndag



Måndag igen och de känns faktist bra, har haft en riktigt rolig helg:-D 

Tisdag






Idag har jag tvättat, varit till frisören och Linnea gjorde ett grymt jobb igen och fick till en snygg kall nyans i mitt hår, perfekt!! Sen har jag hängt med tjejerna hos Åsa och Marina, så mysigt! Älskar dom här höstkvällarna.

Söndag






Har jobbat hela helgen, men har varit och röstat idag och hängt med en gullig ☺️ Såå söt!! Och sen har vi lagat massa mat men nu måste jag sova, börjar 7 imorgon. 


Torsdag



Jobba jobba jobba, slutar tre idag..så sköönt!

00:53






Igårkväll blev de kinamat+ph mys med fina tjejorna från gamla klassen, de var mys! Och idag har jag varit på utbildning, gått på prommis med johanna, gjorde två loppisfynd, sen har jag och A tvättat och på kvällen for vi tjejer till Soraya, mAssa gofika och prat och några hejdå-kramar till johanna som åker iväg imorgon och blir borta ett halvår, lycka till!! <3 

ahh shoeLOVE

weheartit

och snart anländer de på posten, hehe gött!

13:22


På jobbet har vi fått in questbars, så köpte några idag..såå goda! 




Helgen





I lördags så vaknade jag tidigt och började dagen med hotellfrukost på clarion med Madde och Alex, såå gott!! Sen gick vi på stan och matmarknaden, på kvällen hängde gänget hos Tobbe:-) 
Igår gjorde jag egna burgare och bakade efter ett recept johanna hade på bloggen blev så gott, kunde inte sluta äta hehe:-) skön söndag!




RSS 2.0