Torsdag



Började morgonen med 15 minuter löpning på löpbandet, lite mage och sen kom Anders och vi körde ett kort men bra benpass. Körde benböj utan skor för första gången, så sjukt mycket stabilare man blev! Sen åt vi lunchbuffé på baan thai (hehe göttt!) efter det for vi båda till våra jobb:-) 

Tisdag













Spenderade min lediga tisdag på Ikea, rajalla och lite andra affärer. köpte verkligen allt möjligt. Flytta-hemifrån-grejer var det mest av men sen lite annat också :-) 

Hittade världens finaste skål på ittala...haha så fin..men får köpa den sen någongång.


Never Run Faster Than Your Guardian Angels Can Fly




Hann träffa Anders en sväng på fredagen när han hämtade mig från jobbet men sen skulle jag sova, för jobb var de på lördagen och efter det for jag hem och gjorde mig tillslut iordning och for till johanna och Jessika och där fixade Madde och josse go-middag till oss. Idag har jag varit nå sjukt rastlös, har inte gjort något alls. Blev bingo med mAmsen på kvällen men vi vann inget..haha tungt. Men bra helg ändå!

#LOVEisintheair


1 år och 11 månader med denna babe, inte helt fel ska jag säga :*



Tisdagkväll










Igår så körde vi på tjejkväll. Tacos och massa prat så mysigt! Dehär ska bli oftare :-)

Tisdag


Idag gav jag blod för första gången, gick jättebra men blev lite smått orolig när jag såg hur stor nålen verkligen är! Sen mötte jag upp Camilla på gymmet för hon skulle göra en intervju med mig så vi gjorde den, sen hade hon med sig fika också (något söt alltså!) så vi fikade tillsammans och pratade om allt möjligt. Mysigt att hinna med mitt i veckan.



Make Each Day A Story Worth Telling






Måndag


Måndag och jag jobbar till 4 idag sen blir det cx och spinning med Madde:-)

Söndag










SÖndagen i bilder. Madde fyller år. Vi letar presenter på stan, slutade med att vi åt mest. Dom äter maltesertårta, jag kollade på.

Lördag













Började lördagen med två pass på gymmet med tjejerna:-) sen hade vi planerat in en dejt, vi lunchade och pratade på i flera timmar. Var extremt längesen så det var så mys att få hinna med det också. Fina flickor <3 
sen vid 6 när Anders slutade jobbet fick jag äntligen träffa han igen(var ju en vecka sen sist haha) så hämtade han mig och så for vi till johanna och Jessika och drack kaffe, sen skulle han hem och sova så då for jag och Madde ut och roade oss på bästa sätt, gled runt flera varv i stan och hade sjukt kul hehe var nog lite slitna och övertrötta båda två. Sen for vi hem och sov tillslut. 

Fredag imorgon babeeees


Skojar inte vad skönt de ska bli! Typ hög på livet just nu och har varit allmänt less på tröga kunder idag haha, annars är livet rätt bra. Puss 


Tisdag



Eftersom det inte blev någon styrketräning igår efter de 30 minuter extremt tunga intervall-spinningpass så körde jag mage idag innan lunch och ikväll blir det träning med johanna och Camilla, har bokat in ett body balance pass, ska bli kul att prova!

Söndaggg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 haft en fin helg, men de går alltid för fort. ska sova nu, godnatt♥
 

Morning glory


Kan en söndagmorgon börja bättre? Sovmorgon hela dagen om jag vill och en 70% cacao mint. Ljuvligt.


Cloud above my head are beautiful and red



Godmorgon. Underbart med fredag, trots att jobbar länge idag, har utbildning nu på morgonen och jobbar till 7 ikväll:-)

Tisdag




Igår var jag på stan med mamma och ansso, shoppade loss på Åhléns rea och åt buffé på waldorf. Så gott!





Onsdag



Fick äntligen en diagnos idag. Känns skönt att veta vad man lider av när minnet sviker så ofta:-D

Tisdag



Godmorgon, tränade med Madde Igårkväll blev ett så sjukt bra benpass båda var så taggade, idag blir de däremot extrajobb heeela dagen lång. 

RSS 2.0