Måndag



Måndag igen, haft en ledig helg iallafall så har hunnit vara hem, träna, varit en sväng på stan och firat lilla jul med vänner. Mys!

Måndag

4 år tillsammans idag 

Har varit så trött på jobbet idag, längtade bara hem. 

Har inte känt mig helt kry i helgen så blev ingen träning för mig istället åkte jag hem och åt middag och sen hade vi bokat bastu (alltså de var SÅ välbehövligt) -10 ute så de kunde inte bli mer passande. Sen har vi sett ett avsnitt av en serie innan A åkte till jobbet, och nu är det godnatt för mig. 


Sunday






Har varit en tung jobbhelg. Hann ändå med spelkväll med mina vänner och idag kom jag hem till en städad lägenhet(så underbart!) och så åt vi pizza till middag och julpyntade med de lilla pynt vi har, så mysigt. 

Things I Need

Wanties
saker jag inte hade tackat nej till? nej men julafton är ju snart här så om någon behöver tips så är detta lite saker jag vill ha hehe

New Years Eve

New Years Eve
 
 
Hur fint hade inte detta varit till nyår? dock behöver man ju strumpbyxor osv här i kylan. Men en crop top och en hög kjol eller ett par byxor med hög midja, fina smycken, en enkel väska, lockat hår och en päls. ON POINT!

Tisdag







Regnet har öst ner hela dagen så morgonen var väldigt seg, tog tag i mitt liv vid tolv då mötte jag upp Erika i stan och var smakråd innan vi tog oss till gymmet och körde ett pass bröst/ biceps och mage. Sen har jag fixat middag och tvättat med A. 



Christmas is comin'

Christmas inspo
 
 
hade gärna haft något av detta till jul. Polo-klänningen, höga knästrumpor och håret lockat i en svans hade varit perfekt när vi ska vara hemma hos min familj och fira jul. SÅ MYSIGT.

Umeå













Denna helg har varit perfekt. Vi har ätit massor, hunnit med ett bodypump-pass på iksu, lunchat på vezzo (bästa pastan!!) och hunnit ta igen all saknad tid med mina tjejer.

Måndag





Vi satt uppe till typ ett inatt och gjorde klart tackkorten, de är iallafall beställda nu så de ska komma i veckan.

Sov ut läääänge imorse innan grötfrukost (de var längesen) sen bakade jag ett rätt enkelt morotsbröd med fullkorn och massa frön.

 Sen for jag och A till gymmet för ett ryggpass sen blev de middag innan jag mötte upp Erika på gymmet när hon slutade jobbet, älskar att va ledig! 

Fredag



Känns så nära men ändå så långt borta. 
Boendet är iallafall fixat nu och de känns så skönt, sen att vi fick de betydligt mycket billigare än vi tänkte var ju så nice..meeera shoppingpengar hehe

Äntligen fredag och LÅNGhelg (jobbar först onsdag ahh), har en massa to do's jag skjuter fram hela tiden så de ska fixas.

Torsdag



A hade bokat bastu ikväll, var SÅ skönt efter jobb och 20 minuter på spinningcykeln. Testade min nya ansiktsmask från Lush 'mask of magnaminty' kändes så härligt efteråt, och så hade jag i hårbomb så känner mig som en ny människa (sitter dessutom och väntar på att mina nymålade naglar ska torka) haha spa-inlägget här 🙋🏼.

Efter jobbet imorgon åker vi till Umeå för att hälsa på Carro. Så taggad på mys med mina fina. Måste däremot typ packa nununu, börjar ju 6 imorgon så dags att ta tag i saker så jag får sova något inatt.


Kärlek









Finaste tårtan gjord av min underbara moster, Ingela.

Minnen från bästa dagen i mitt liv ♥ 




RSS 2.0