Onsdag

skönt med en xl tröja från ginas rea och mina pyjamas shorts, livet på topp.
 
har spenderat halva min lediga dag med att sova, var mer sliten än jag trodde sen spenderade jag flera timmar på stan med mina systrar, shoppade endel, åt mat och drack icelatte.
 
Har jag haft jätteont i mitt knä efter jag sprungit igår så köpte ett "knäskydd"...är ju bara 17 dagar till midnattsloppet(mitt knä får ju inte ge upp nu hallååå) och Stockholm som jag ser mest framemot, ska bli kul!! så nu är det shoppingförbud tills dess.
 

Onsdag


Måndag

Längtar till på onsdag då jag är ledig! Så sjukt sliten av så här mycket jobb efter semestern, är ju inte van haha


Livskvalité

Första arbetsdagen efter semestern är avklarad, tränade efter jobbet och har nyss duschat och ätit middag. Nu sitter jag här i onepiece i uterummet och njuter av tystnaden i huset(familjen har åkt och ska övernatta i båten) LJUVLIGT!


Första dagen

Tillbaka på jobbet efter mina tre veckor semester, känns tungt!! Slutar 5 idag då ska jag träna biceps och triceps tror jag de blir :-)


Måndag

Sista semesterdagen och jag kan lova att de känns tungt. Ligger på altanen i det blåsiga fina vädret, ska nog till en strand strax och ta vara på semesterns sista sol!!

Love You

Igårkväll förlovade jag mig med världens finaste, såå lycklig!!♥

 


21 juli

 
igår firades dessa två fina flickor som sitter bredvid mig, johanna fyllde 22 år förra fredagen och Camilla fyller 21 år idag. Miljoner grattisar till er båda två!! love uu♥
 

Friday baby

Började min fredag med ett benpass(!) det var säkert över en månad sen sist, benen skakade och ni kan ju gissa hur de är idag haha

Sen blev de fiske och grillning i hertsöträsk, sen såg jAf film med Anders och så hände det inte så mycket mer av den fredagen.


MaddE HäR som UppdaterAR.

Uppdaterar Bellas blogg när hon inte gör det. Som tur kan jag hennes lösenord, hehe. Just nu sitter hon i soffan i uterummet och chillar med hennes nära och kära. 
 
Försöker säga åt henne att blogga mer, fast hon lyssnar inte. Så alla som tycker att hon ska fortsätta blogga kommentera JA. Ni kan även skriva en fråga med i kommentaren, så svarar hon på dem i ett senare inlägg! En liten frågestund alltså. FRÅGA PÅ HÖRRNI! 
 
//Madde

Frisyrer

Mamma ska på bröllop i helgen och jag ska fixa hennes hår, testade två frisyrer nu ikväll 1,2 och 3,4. Så vi får se vad de blir! Sjukt kul att agera frisör när man inte gjort det på ett bra tag :-D


Umeå

Igår åkte Jag och Anders till Umeå, vi var på stan ett bra tag sen kom Sara och Joel in till stan och så gick vi till en thairestaurang och åt middagsbuffé, det var jättegott! Sen for vi vidare till sjukhuset och fick se Signe, så sjuuukt liten..man kan verkligen inte ens föreställa sig hur liten hon var, men såå söt♥ Sen fikade vi och umgicks och sen på kvällen åkte vi hemåt. Kul att vi for dit och träffade dom och fick se hur de hade de:)


HARMONI

 
 
är inte så glad som jag ser ut att vara haha, har en tandvärk som dödar mig(igen!) i en visdomstand dessutom så denna gång har jag tagit tag i saken och bokat en tandläkartid som går av stapeln kl 11 imorgon, hoppas på ett sätt att jag får dra ut den(AJJ) skulle vara underbart att slippa denna sprängande smärta i huvudet och illamåendet.
 
Idag for i alla fall jag och anders ut med båten med min familj, vi åkte till gråsjälören och det var inte så varmt när solen var i moln vilket den var en ganska stor del av dagen och sen blev vi dessutom attackerade av fåglar som ville skydda sina ungar så vi fick gå runt som masajer(?) med långa pinnar i händerna för att skydda oss, såg nog rätt så harmoniskt ut...eller inte. det var ändå en fin dag:)
 
ps. här sitter jag i ett nystädat rum, och jag ska säga er att det var verkligen INTE igår som jag städade mitt rum, så det var extremt längesen jag kunde känna mig såhär LUUUUGN. piz out
 
 

On The Road

Först skulle vi till Piteå och shoppa men nu är vi påväg mot Umeå, träffa Anders syster och lilla Signe:-) och kanske shoppa lite också:-)


Helgen

Möhippa för Carro som inte visste om nånting. Vi har ätit. Lekt. Hängt i stan. Ätit thaimAt. Åkt hiss med markOOlio(!). Sett petra marklund på hamnfestovalen. Badat i en iskall pool på hotellet. Bastat. Spa. Frukt i choklad. Pratat. Sovit. Vaknat till en enorm hotellfrukost. Bästa helgen <3


You Tell Me I'm Too Young To Understand

I måndags fotade jag och Madde på niporna och igår fiskade jag med Anders.


Fredagen

 
 
 

På fredagen vaknade vi kring tolv och for för att köpa med oss mat och gott och sen åkte vi ut till elias familjs stuga och grillade, badade, bastade och hade det hur bra som helst, sjukt rolig dag! sen for vi ut och hängde med folket:-)
 
 
 
 

Torsdag

Hängt i grannlandet, vi åkte i torsdags och kom fram vid 3-4 någongång hängde hos min morbror innan vi sen for och träffade anders kompisar, drack massa kaffe och for sen och kollade när några spelade volley:-)


RSS 2.0